Presentació

Aquest grup està format per Aroa Escribano, Anna Boada, Carla Mestre, Carla Sabater, Júlia Martínez i Júlia Balsells, alumnes de l'assignatura Habilitats Comunicatives. Aquest blog ens servirá per posar en pràctica tot allò que aprenguem al llarg del curs.

dilluns, 9 de novembre del 2015

Reflexió del potencial educatiu dels dispositius mòbils a l'educació

Actualment dins l'aula podem disposar de diferents dispositius mòbils com són les tablets, les pissarres digitals, els ordinadors portàtils i els mòbils. 

Aquests recursos, com ja hem vist en el mapa conceptual tenen diferents avantatges que ens permetrien complementar d'una bona manera la informació que trobem en un llibre de text, però mai substituint-lo. Alguns dels avantatges que trobem són la cerca immediata, amb l'abast de recursos multimèdia, la descarrega d'aplicacions educatives per treballar a l'aula les diferents matèries, l'aprenentatge és més visual i atractiu i tenim la possibilitat d'accedir a diferents pàgines web a través dels hipervincles, i així tenir un ventall més ample d'informació. 

Creiem que haurien de ser les escoles les que proporcionessin aquest material als alumnes o que subvencionessin una part elevada del cost , ja que és gairebé segur que dins l'aula hi hagi nens i nenes que no s'ho poden permetre. 

"El verdadero progreso es el que pone la tecnología al alcance de todos." Henry Ford

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada